FOTÓGALÉRIA Programok Helyszín/Szállás Részvételi díjak Szponzoráció Sajtó GYIK Infoter.eu Kapcsolat
Programok Helyszín/Szállás Részvételi díjak Szponzoráció Sajtó GYIK Infoter.eu Kapcsolat

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan kaphatok jegyet a konferenciára?

Jegy vásárlásával: a regisztráció menüpontban megtalálja a rendezvényre szóló jegy vásárlásához szükséges információkat. Amennyiben kormánytisztviselőként, köztisztviselőként vagy közalkalmazottként dolgozik, az e-Health Konferencián és a kétnapos Infotér Konferencián az Ön számára a részvétel díjmentes. A 0. napi vacsora és a szállás minden esetben külön fizetendő.

Meddig lehet regisztrálni, van-e mód helyszíni regisztrációra?

Regisztrálni legkésőbb 2017. október 10-ig van lehetőség. Szeretnénk felhívni a figyelmet rá, hogy a rendezvényhelyszín befogadó kapacitásának elérésekor a regisztráció lezárul, függetlenül a korábban megjelölt határidőtől, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb regisztráljon! Helyszíni regisztrációra és fizetésre nincs lehetőség. Amennyiben a regisztráció díja a rendezvény napjáig nem érkezik meg rendszerünkbe, nem áll módunkban belépést biztosítani a konferenciára. Ettől csak külön kérés esetében áll módunkban eltérni.

Vállalatunktól, intézményünktől többen is részt veszünk az Informatika a Társadalomért konferencián. Van-e mód csoportos regisztrációra?

Igen, bárki kezdeményezheti több jegy megvásárlását. Csoportos regisztráció esetén csak a regisztráció kezdeményezőjének van hozzáférése az összes általa regisztrált személy adataihoz, azok egyenként belépni nem tudnak.

Tartalmazza-e a részvételi díj az étkezést?

Igen, a részvételi díj a megjelölt időtartamra teljes körű ellátást: kávészüneteket, ebédet, illetve vacsorát tartalmaz. A jegyárak étkezéstartalma a számlán is feltüntetésre kerül!

Kapok-e számlát a részvételről?

Igen, a díj kifizetését követően a regisztráció során megadott e-mail címre elektronikus számlát küldünk.

Hogyan tudom megközelíteni a rendezvény helyszínét?

A rendezvény megközelítéséről, valamint a parkolási lehetőségekről bővebben a Helyszín / Szállás menüpontban tájékozódhat.

Vissza tudom-e mondani a regisztrációmat?

Igen, de csak az alábbi feltételekkel:
A regisztrációt követően 2017. október 2-ig történő lemondás esetében a részvételi díj 50%-át áll módunkban visszatéríteni. Október 3. után a részvételi díj visszatérítésére nincs mód.

Kit keressek, ha további kérdésem van?


Amennyiben szállással kapcsolatos kérdése van, kérjük írjon a szallas@infoter.eu címre , ha bármilyen további kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük írjon a konferencia@infoter.eu címre.

TÁMOGATÓINK

Minden jog fenntarva 2017
Informatika a Társadalomért Egyesület