FOTÓGALÉRIA Programok Helyszín/Szállás Részvételi díjak Szponzoráció Sajtó GYIK Infoter.eu Kapcsolat
Programok Helyszín/Szállás Részvételi díjak Szponzoráció Sajtó GYIK Infoter.eu Kapcsolat

eHealth Konferencia

Az Informatika a Társadalomért Egyesület az elmúlt két év hagyományainak megfelelően idén is megrendezi a tematikus eHealth konferenciáját Balatonfüreden. A rendezvény az e-egészségügyet jelenleg legjobban foglalkoztató két téma köré szerveződik. A 2014-2020-as uniós finanszírozási ciklus EFOP konstrukció keretén belül megvalósuló ehealth fejlesztések állásáról és az Egészségügyi Elektronikus Szolgáltatási Tér (EESZT) bevezetéséről tájékozódhat a közönség a projektben dolgozó vezetők beszámolóiból. Másrészről a főváros és Pest megye egészségügyi ellátását több év alatt átalakító Egészséges Budapest Program kórházi informatikai fejlesztéseivel, többek között a smart hospital koncepciójával foglalkozik a rendezvény.

A konferenciát terveink szerint az Egészségügyért Felelős államtitkárság vezetőinek és az EBP miniszteri biztosának előadása nyitja meg, majd az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Országos Gyógyszerészeti- és Élelmezés-egészségügyi Intézet vezetői tartanak előadást. Az ebéd után az ehealth, EESZT projekt és az Egészséges Budapest Program vezetői és az érintett intézmények szakemberei adják elő informatikát érintő fejlesztési koncepcióikat és tapasztalataikat.

A kerekasztal-beszélgetésen a rendezvény előadói és az egészségügyi informatikában meghatározó szerepet betöltő állami és cégvezetők ütköztetik álláspontjaikat.

Az esemény helyszíne és időpontja:
Hotel Füred (Balatonfüred, Széchenyi u. 20.), 2017. október 17.

Sok szeretettel várjuk a 2017. évi Infotér Konferencián!

Soltész Attila
elnök
Informatika a Társadalomért Egyesület
Máté Attila
eHealth munkacsoport vezető
Informatika a Társadalomért Egyesület

TÁMOGATÓINK

Minden jog fenntarva 2017
Informatika a Társadalomért Egyesület